Pressmeddelanden 2020


Ingen titel
Fyra smakrika nyheter öppnar i Gallerian

Pressmeddelande Publicerad: 2020-12-07 09:52 CET

Det kulinariska utbudet i Gallerian utökas ytterligare med tre nya restauranger och ett nytt café. Kasai Kitchin, Hawaii Poké, LETT och Waynes Coffee kommer att erbjuda ett brett utbud av hälsosamma och smakrika rätter.

Ingen titel
Gallerian prisad för designade ljudupplevelser

Pressmeddelande Publicerad: 2020-11-25 08:02 CET

Gallerian tilldelades under tisdagskvällen pris för utomordentlig ljuddesign under Transform Awards Nordics. Gallerian, vars nya ljudupplevelse är en del av ett omfattande utvecklingsarbete av handelsplatsen, kammade hem guldet i kategorin Best Use of Audio Brand.

Ingen titel
Gallerians uppskattade hemleveranstjänst kommer tillbaka

Pressmeddelande Publicerad: 2020-11-02 10:00 CET

Personlig hjälp med att välja ut dina varor och leverans direkt hem till dörren är återigen bara ett telefonsamtal bort. Nu kommer vårens och sommarens uppskattade hemleveranstjänst tillbaka till Gallerian, i en ny form.

Ingen titel
Creative Headz och Cutters öppnar i Gallerian

Pressmeddelande Publicerad: 2020-10-01 13:13 CEST

Under hösten får Gallerian ytterligare två tillskott, frisörsalongerna Creative Headz och Cutters. Båda står för förnyelse i sin bransch och erbjuder unika men varierande koncept.

Ingen titel
Klättercentret öppnar ny anläggning i Gallerian

Pressmeddelande Publicerad: 2020-09-17 08:39 CEST

Hälsa och välmående är i fokus på Gallerians övre våningsplan. På fredag öppnar Klättercentret Gallerian, den första och enda klättringsanläggningen i Stockholms city. Klättercentret blir det senaste tillskottet till Gallerians övre plan som nu samlar flera aktörer på temat hälsa och välmående. Etableringen går i linje med utvecklingen av nya Gallerian som ska erbjuda ett brett utbud av upplevelser, restauranger och shopping.

Ingen titel
Kry öppnar vårdcentral i Gallerian

Pressmeddelande Publicerad: 2020-09-02 07:20 CEST

Vårdbolaget Kry fortsätter sin fysiska expansion och öppnar idag en mottagning i Gallerian. Kry har sedan tidigare vårdcentraler i Lund, Malmö och Nyköping men växer nu snabbt i Stockholmsregionen. Mottagningen i Gallerian blir Krys hittills största i regionen.

Ingen titel
Gallerian lanserar Hemesterbyrå för Stockholmsupplevelser

Pressmeddelande Publicerad: 2020-07-09 10:15 CEST

Gallerians nya satsning Hemesterbyrån ska få stockholmare att njuta mer av sin hemmasommar genom att upptäcka nya sidor av sin stad eller återuppleva smultronställen. Totalt lanseras åtta skräddarsydda paketupplevelser för olika budgetar och intressen, bland annat för den kultur-, tränings-, smak- eller naturintresserade.

Ingen titel
Beyond Retro öppnar upp för vintage och hållbart mode i Gallerian

Pressmeddelande Publicerad: 2020-06-11 09:05 CEST

Beyond Retro är en av Sveriges ledande kedjor för vintagekläder och säljer handplockade återvunna kvalitetsplagg från jordens alla hörn. På fredag öppnar Beyond Retro en pop up-butik på PUSH, den urbana mötesplatsen och skateparken på plan fyra i Gallerian.

Ingen titel
Kjell & Company öppnar i Gallerian

Pressmeddelande Publicerad: 2020-05-28 09:17 CEST

På fredag öppnar Kjell & Company en butik i Sergelgången i Gallerian. Butiken bygger på ett uppdaterat butikskoncept som syftar till att komma närmare kunden samt skapa en än bättre köpupplevelse.

Ingen titel
Akademibokhandeln, BikBok och Edelweiss Café öppnar i Gallerian

Pressmeddelande Publicerad: 2020-04-23 08:55 CEST

I dagarna får Gallerian tillskott av nya och gamla bekanta när Akademibokhandeln, BikBok och Edelweiss Café öppnar. Akademibokhandeln öppnar ny butik i Sergelgången, medan Edelweiss Café och BikBok återinviger efter en tids renovering.

Ingen titel
Gallerian erbjuder fri hemleverans från butikerna

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-30 10:00 CEST

Nu kan du få fri hemleverans från AMF Fastigheters handelsplatser Gallerian, Fältöversten, Ringen centrum, Västermalmsgallerian och Mood Stockholm. Via telefon eller Facetime får du personlig service och hjälp att välja ut dina varor, som sedan levereras hem till din dörr av Taxi Stockholm.

Ingen titel
BECORE öppnar träningsstudio i Gallerian

Pressmeddelande Publicerad: 2020-03-11 14:13 CET

Under våren öppnar det populära träningskonceptet BECORE sin tredje etablering i Stockholm och blir då det första gymmet att öppna i Gallerian. BECORE öppnar på plan fyra, Gallerians övre våningsplan som ska ha fokus på upplevelser inom träning, mat och umgänge.


Sociala medier


Presskontakter


Tina Landelius
Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)
Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé
Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson
Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27


BilderVideorPodcastsDokument