Volt, en av Nordens största multibrand-butiker för män öppnar en ny butik i Gallerian. Butiken slår upp portarna den 7 oktober. Gallerians besökare får genom Volt det bästa av skandinaviskt och internationellt herrmode för alla tillfällen. 

När Volt nu slår upp portarna i Gallerian breddas Gallerians utbud ännu mer. Volt erbjuder skandinaviskt och internationellt herrmode och är en av Nordens största kedjor inom sitt segment. Butiken vänder sig till män med en proper och moderiktig stil. Volt står även bakom en populär gratistidning med fokus på personporträtt och modetips. Under öppningsdagen erbjuds rejäla rabatter på allt i butiken.

- Vi är oerhört glada över att Volt nu finns hos oss i Gallerian. Som handelsplats har Gallerian länge utmärkts av ett brett utbud. Med Volt ger vi köpsugna stockholmare ännu ett skäl att besöka Gallerian, säger Åsa Bergendorf, marknadsansvarig Gallerian.

Volt valde Gallerian på grund av platsens starka ställning bland stockholmarna.  

- Det här är en historisk dag för oss. Vi har väntat på att få expandera i Stockholm. Gallerian, mitt i hjärtat av Stockholm ger oss en möjlighet att välkomna ännu fler till vårt modeuniversum. Det känns så bra att få öppna en butik på denna ikoniska plats, säger Maria Sundberg, Sverigechef för Volt Fashion. 

För ytterligare information, kontakta: 

Åsa Bergendorf, marknadsansvarig Gallerian 
E-post: asa.bergendorf@amffastigheter.se 
Telefon: 08-696 32 06

Gallerian invigdes den 8 oktober 1976 och var Stockholm citys allra första galleria. Affärsidén var enkel. Butiksutbudet skulle inte vara för exklusivt utan erbjuda något för alla. Det var också efter Gallerians intåg som ”galleria” blev ett allmänt uttryck för inglasade köpcentrum. Idag besöker cirka 50 000 personer Gallerian dagligen. Gallerian ägs och förvaltas av AMF Fastigheter, ett av Sveriges största fastighetsbolag.


Bifogade filer

 volt-image

 Release


Taggar

gallerian


Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

0768-94 45 57

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

070 - 270 76 42

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50