Gallerian utökar sitt kulinariska utbud med en ny restaurang – Regeringsgatan 21. Lokalen är strategiskt belägen mitt i handelsplatsen och i modern atmosfär serveras europeiska rätter med inslag från Asien, gjorda på säsongens bästa råvaror. 


Regeringsgatan 21 är en ny restaurang i den moderna mötesplatsen och shoppingdestinationen Gallerian. Turesgruppen, som idag äger bland annat Broms och Vete-Katten, står bakom satsningen och restaurangen avser bli ett självklart stopp i city – både för personer på språng och för matgäster som vill sitta ner och njuta.

Vi vill ge Gallerians besökare en helhetsupplevelse och matutbudet är en viktig del av vårt erbjudande. Med sin moderna interiör och välkomponerade meny känns Regeringsgatan 21 som ett bra komplement och vi tror att restaurangen kommer bli en ny mötesplats för matälskare i city, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.

Menyn på Regeringsgatan 21 erbjuder ett flertal vegetariska alternativ och storleken på rätterna varierar, från små- och mellanrätter till á la carte och brunch på helgerna. All mat lagas från grunden och råvaran står i fokus – menyn kommer därför uppdateras med jämna mellanrum för att ta tillvara på säsongsspecifika ingredienser.

Turesgruppen har lång erfarenhet av restaurangbranschen och består av genuina matnördar som älskar mat, dryck och service. Vi söker inspiration från hela världen och försöker ligga i framkant vad gäller kommande trender. Gallerians moderna koncept passar oss perfekt och Regeringsgatan 21 är enligt mig Sveriges snyggaste restaurang i en galleria, säger Daniel Malmros, restaurangchef Regeringsgatan 21.

I dagsläget har Regeringsgatan 21 öppet fram till 20.00, men från mitten av september förlängs öppettiderna. Detta i samband med Gallerians kommande satsning på ett kvällsöppet restaurangstråk som knyter samman Brunkebergstorg med Kungsträdgården. 

 

För mer information, vänligen kontakta:
Tina Landelius, AMF Fastigheter
tina.Landelius@amffastigheter.se
Tel: 08-600 69 26

 

Om Gallerian:
Gallerian är en genuin stockholmsikon sedan öppningsåret 1976. Handelsplatsen lockar kontinuerligt medvetna besökare till oväntade evenemang, upplevelsebaserad shopping och en framstående matscen mitt i centrala Stockholm. Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara.

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27