Gallerian tilldelades under tisdagskvällen pris för utomordentlig ljuddesign under Transform Awards Nordics. Gallerian, vars nya ljudupplevelse är en del av ett omfattande utvecklingsarbete av handelsplatsen, kammade hem guldet i kategorin Best Use of Audio Brand.

Transform Awards Nordics, som igår arrangerades för första gången, uppmärksammar och belönar innovativa projekt, produkter och tjänster inom varumärkesdesign. Gallerian tilldelades första pris i kategorin Best Use of Audio Brand. 

- Ljuddesignen har varit en viktig komponent i utvecklingen av nya Gallerian och vi är fantastiskt glada över att detta arbete nu uppmärksammas internationellt. Ljuddesignen ska bidra positivt till helhetsupplevelsen och vi har arbetat med olika uttryck i Gallerians olika delar, som entréer, rulltrappor och längs kundgatan. Vi ger också besökaren olika upplevelser beroende på säsong och tid på dygnet, säger Cecilia Åkesson, centrumchef Gallerian.

Gallerians ljudupplevelser är framtagna av Lexter Ljuddesign i nära samarbete med Gallerians centrumteam. Den nu prisbelönade ljudbilden är en del i ett kontinuerligt arbete med att skapa en plats fylld av liv och kontraster.

• • • 

För mer information, vänligen kontakta: 
Tina Landelius, AMF Fastigheter 
tina.Landelius@amffastigheter.se 
Tel: 08-600 69 26 

• • • 

Om Gallerian:  
Gallerian är en genuin stockholmsikon sedan öppningsåret 1976. Handelsplatsen lockar kontinuerligt medvetna besökare till oväntade evenemang, upplevelsebaserad shopping och en framstående matscen mitt i centrala Stockholm. Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27