Den 1 april startar vårsäsongen för Stockholm City Bikes. Precis som förra året pryder Gallerian och MOOD Stockholms loggor drygt 1000 av de cyklar som finns i det populära lånecykelsystemet.

– Efter alla positiva reaktioner förra året känns det jättekul att kunna vara med i år igen. AMF Fastigheters fokus är Stockholm och att cykla är ett smidigt och hållbart sätt att ta sig fram genom staden. Vi tittar just nu på hur vi kan integrera lånecyklar och cykelservice i våra stadsutvecklingsprojekt, säger Anders Pettersson, affärsområdeschef retail, AMF Fastigheter.

Sedan 2006 har Stockholm City Bikes varit ett populärt inslag i Stockholmarnas stadsmiljö. Användandet av lånecyklarna slog under 2014 rekord med över en halv miljon lån och försäljningen av säsongskort steg med 24 procent. I år har systemet ytterligare utökats med 20 stationer i Söderort, Västerort och innerstan.

– Gallerian och MOOD Stockholm är två av de mest besökta och populära handelsplatserna i city med sammanlagt runt 65 000 besökare per dag. Att synas på lånecyklar runt om i hela Stockholm ger bra spridning och är ett positivt inslag i vår marknadsföring, fortsätter Anders Pettersson.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Cecilia Elovsson, pressansvarig, AMF Fastigheter                                                  
E-post: cecilia.elovsson@amffastigheter.se                                       
Tel: 072-541 67 46                                                                              

Fakta Mood Stockholm

Mood Stockholm är en stad i staden, ett shoppingkvarter med konceptet ”Beyond shopping”. Mood Stockholm erbjuder en helt ny shoppingupplevelse med ett 60-tal butiker, stort utbud av Stockholms bästa restauranger och unika conciergetjänster.

Fakta Gallerian

Gallerian är sedan 1976 galleriornas galleria med ett utbud för alla. Varje dag passerar här 50 000 personer. Gallerians ambition är att vara en av citys bästa mötesplatser för stockholmare och turister. Missionen är att kontinuerligt spegla samtiden och dess händelser.

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

0768-94 45 57

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

070 - 270 76 42

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50