Sommaren är äntligen här, men även i år blir den annorlunda. För alla som planerar för en sommar i Stockholm och har idétorka, eller bara vill inspireras till nya äventyr, finns nu Gallerians sommarkampanj ”För oss som älskar Stockholm”. Kampanjen innehåller bland annat en guide med de bästa smultronställena i staden och tips för hemestern.

Gallerian är Stockholms första och största innerstadsgalleria. Den nya sommarkampanjen ”För oss som älskar Stockholm” är en hyllning till staden och en guide för att få ut det mesta av den under sommaren. 

Många stockholmare har fastnat i sina vanor och sin stadsdel och kampanjen riktar sig till de som vill upptäcka nya pärlor och göra sommaren äventyrlig och härlig, även på hemmaplan. Förhoppningen är att väcka lusten att besöka en ny park för picknicken, testa en ny badplats för morgondoppet eller en ny uteservering för drinken. Smultronställena varvas med tips på produkter som tillför det lilla extra till sommaren, och allt samlas i en guide som finns tillgänglig digitalt eller fysiskt att hämta i Gallerians infodisk.  

- Årets sommarkampanj spinner vidare på förra sommarens kampanj där vi lanserade ”Hemesterbyrån”, en lokal resebyrå i Gallerian som bland annat erbjöd upplevelsepaket i sommar-Stockholm. Det känns extra viktigt i tider som dessa att lyfta allt fantastiskt som finns runt knuten i vår älskade stad, och vi hoppas att guiden vi tagit fram ska få fler att upptäcka något nytt, säger Sandra Vanneque, marknadsansvarig för Gallerian.  

Kampanjen kommer att synas digitalt, på plats i Gallerian och utomhus runt om i staden. 

Gallerian har erbjudit fri hemleverans från handelsplatsen under större delen av det senaste året. Den populära tjänsten fortsätter även under sommaren, kostnadsfritt och med leverans samma dag. De första som beställer produkter med hemleverans under kampanjen får en praktisk picknickfilt som kan följa med ut på nästa äventyr.   

”För oss som älskar Stockholm” lanseras den 28 juni och pågår till mitten av augusti.   

• • •  

För mer information, vänligen kontakta:  
AMF Fastigheter, Tina Landelius  
tina.Landelius@amffastigheter.se  
Tel: 08-600 69 26  

Om Gallerian:  
Gallerian är en genuin stockholmsikon sedan öppningsåret 1976. Handelsplatsen lockar kontinuerligt medvetna besökare till oväntade evenemang, upplevelsebaserad shopping och en framstående matscen mitt i centrala Stockholm. Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27