Den 29:e maj öppnar ONE HUNDRED Restrooms upp i Gallerian – ett nytt smart toalettkoncept med fokus på hög servicegrad och personligt välbefinnande. Det är nästa steg i det omfattande utvecklingsarbete som Gallerian genomför i stadsrummet Urban Escape med målet att skapa en modern handelsplats för möten och shopping mitt i Stockholm City. Samtidigt slår mobilskalsjätten iDeal of Sweden upp dörrarna till en helt ny butik.

– Det känns självklart att ta in ONE HUNDRED Restrooms som en del av Gallerians erbjudande för att leverera den bästa servicen i allt från utbud av butiker och restauranger till lokaler och toaletter. Det handlar om att ge en helhetsupplevelse som motsvarar vad som efterfrågas och förväntas av våra besökare framöver, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.

Nederländska ONE HUNDRED Restrooms etablering i Gallerian är deras första satsning i Norden. Utöver fräscha toaletter erbjuds ett familjerum, en beauty- och groomingdel samt en automat för hygienprodukter som blöjor, tamponger och plåster. Dessutom finns en så kallad Self Check Station – en tjänst där du exempelvis kan kontrollera ditt blodtryck. Syftet är att få besökaren att stanna upp i vardagen och ta chansen att stämma av hur kroppen faktiskt mår.

– Vi ser att fler personer är mer hälsomedvetna samtidigt som de har allt mindre tid att lägga på sitt eget välbefinnande, därför vill vi erbjuda viktiga pauser i vardagen med innovativa tjänster inom hygien och hälsa. Vi tror på att ONE HUNDRED Restrooms är svaret på framtidens offentliga toaletter, säger Marielle Romeijn, grundare av ONE HUNDRED Restrooms.

ONE HUNDRED Restrooms blir därmed den första offentliga toaletten i Sverige med service- och välmåendefokus. Tjänsten kommer att kosta 10 kr att besöka och är tillgängliga för alla.

En annan lansering som skett i Gallerian under våren är öppningen av mobilskalsjätten iDeal of Swedens andra fysiska butik. Varumärket har sin grund i e-handel och sociala medier, vilket gör öppningen av butiken precis vid Gallerians huvudingång till ett viktigt steg i deras fysiska expansion.

– Jag tror att vi som en modern handelsplats i ständig utvecklig aldrig riktigt kan säga att vi är helt klara med arbetet kring Gallerian. Vi vill självklart ständigt förbättra och förnya oss för att våra gäster ska känna att besök hos oss är värt deras engagemang, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.
 

För intervjuer eller ytterligare frågor vänligen kontakta:
Tina Landelius, AMF Fastigheter
tina.Landelius@amffastigheter.se
Tel: 08-600 69 26
 

Om Gallerian
Gallerian är en genuin stockholmsikon sedan öppningsåret 1976. Handelsplatsen lockar kontinuerligt medvetna besökare till oväntade evenemang, upplevelsebaserad shopping och en framstående matscen mitt i centrala Stockholm. Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara.

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27