För många är den 14 februari en dag fylld av kärlek, men i Sveriges singeltätaste stad finns det många som inte förknippar alla hjärtans dag med romantik. Därför vill Gallerian fira alla Stockholms singlar med ”lediga hjärtans dag”.

– Alla hjärtans dag ska ju vara för alla hjärtan och det är dags att Stockholms singlar får den uppmärksamhet de förtjänar. Därför bjuder vi in alla Stockholms lediga hjärtan till hjärtat av Stockholm och Gallerian, säger Sandra Vanneque marknadsansvarig Gallerian.

Lediga hjärtans dag firas den 14 februari klockan 16.00–20.00 i Gallerian. De 300 första singlarna som besöker eventdisken på Kockstorg, i mitten av Gallerian, får varsitt presentkort laddat med 150 kronor att shoppa för och en tote-bag med texten ”ledigt hjärta” på.

– Tote-bagen är ett snyggt sätt att visa att du är singel. Vem vet, kanske får du syn på den rätta bärandes på vår tote-bag, säger Sandra Vanneque.

Förutom presentkort och fina erbjudanden kommer det att finnas ett lovebooth där singlar kan prova sin första kyss eller skicka en hjärtebild till nära och kära. Självklart är äkta par också välkomna till fotobåset. Dessutom kommer det att finnas presentinslagningsbord för dem som köpt alla-hjärtans-dag-presenter. Ytan med lovebooth och presentinslagning är öppet från klockan 10.00-20.00.

För intervjuer eller ytterligare frågor vänligen kontakta:
Marta Jarzabek Hulthén, marknad- och kommunikationsansvarig, AMF Fastigheter
marta.jarzabek-hulthen@amffastigheter.se, +46 70-585 05 88

Om Gallerian:
Gallerian är en genuin stockholmsikon sedan öppningsåret 1976. Handelsplatsen lockar kontinuerligt medvetna besökare till oväntade evenemang, upplevelsebaserad shopping och en framstående matscen mitt i centrala Stockholm.

Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara.
 

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27