Nu kan du få fri hemleverans från AMF Fastigheters handelsplatser Gallerian, Fältöversten, Ringen centrum, Västermalmsgallerian och Mood Stockholm. Via telefon eller Facetime får du personlig service och hjälp att välja ut dina varor, som sedan levereras hem till din dörr av Taxi Stockholm.

– Många av våra hyresgäster har det tufft just nu och vårt främsta fokus är att stötta på de sätt vi kan. Att erbjuda den här tjänsten känns bra på flera olika sätt. Dels kan det underlätta för butikerna, dels kan det hjälpa personer som av olika anledningar inte kan ta sig ut och handla. Responsen har hittills varit väldigt positiv, säger Anna Thelander, marknadschef på AMF Fastigheter.

Handelsplatserna levererar inom olika områden, och tillsammans täcker de större delen av Stockholmsområdet. Erbjudandet gäller i ett första skede mellan den 26 mars och den 2 april, men kommer troligtvis pågå längre. Ringer du innan klockan 16.00 får du leveransen samma dag.

För mer detaljerad information om erbjudandet på respektive handelsplats, vänligen besök:

Ringen 

Gallerian

Västermalmsgallerian

Fältöversten

Mood Stockholm

För mer information:
Bodil Hassel, kommunikatör AMF Fastigheter
Email: bodil.hassel@amffastigheter.se
Tel: 073-270 62 34

Om Gallerian
Gallerian är en genuin stockholmsikon sedan öppningsåret 1976. Handelsplatsen lockar kontinuerligt medvetna besökare till oväntade evenemang, upplevelsebaserad shopping och en framstående matscen mitt i centrala Stockholm. Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara.

Relaterade bilder
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27