Det kulinariska utbudet i Gallerian utökas ytterligare med tre nya restauranger och ett nytt café. Kasai Kitchin, Hawaii Poké, LETT och Waynes Coffee kommer att erbjuda ett brett utbud av hälsosamma och smakrika rätter.

Gallerian fortsätter att utvecklas som matdestination och året avrundas nu med att välkomna ytterligare fyra nyheter. Kasai Kitchin, som serverar asiatisk fusion, Waynes Coffee med sitt nordiska, ekologiska utbud och Hawaii Poké med sina populära acai bowls och smoothies, öppnar alla på Gallerians övre plan. Samtliga kommer att ha balkonger med utsikt över Gallerian och knyta an till hälsotemat på det övre planet som idag samlar flera aktörer inom välmående, skönhet och hälsa. LETT, som bland annat erbjuder goda och hälsosamma sallader, tar plats i Södra Vinterträdgården med entré från Regeringsgatan.  

– Vi vill att Gallerian ska vara en mötesplats där man ses över en bit mat både till lunch och middag, lika mycket som en shoppingdestination. I arbetet med att ge våra besökare en helhetsupplevelse är matutbudet en viktig komponent, därför är vi väldigt glada att Gallerian fortsätter att attrahera eftertraktade café- och restaurangkoncept, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian. 

Dubbelt upp i matupplevelser 
Matutbudet i Gallerian har mer än fördubblats på senare tid. Först etablerades ett flertal caféer och serveringar längs kundgatan, därefter följde restaurangklustret vid Kocks torg och ett flertal restauranger längs Brunkebergstorg. Med hjälp av en ny entré från Brunkebergstorg har 10-talet restauranger runt och ovanför torget fogats samman med matutbudet i Gallerian och skapat ett nytt restaurangkluster i city.  

Nu tillkommer alltså tre serveringar på Gallerians övre plan. Sedan tidigare återfinns den urbana mötesplatsen och skateparken P.U.S.H, vårdbolaget Kry, fitnesstudion Becore, KICKS och Klättercentret, störst i Sverige inom inomhusklättring, här.  

– Med det övre planet fortsätter vi bygga Gallerians helhetskoncept som ska erbjuda ett brett utbud av upplevelser, restauranger och shopping. Målet är att skapa en inspirerande och mångsidig plats där våra besökare trivs och som de vill återvända till, fortsätter Cecilia Åkesson. 

Fri hemleverens från Gallerians butiker i jul  
Besökare som under rådande omständigheter inte kan besöka Gallerian har möjlighet att nyttja kostnadsfri hemleverans. Via telefon eller en chatt får kunderna personlig service och hjälp med att välja ut sina varor, som sedan levereras hem till dörren via elbil utan extra kostnad. Under den stundande julhandeln finns även möjlighet att få sina varor inslagna. Läs mer här: https://www.gallerian.se/artiklar/all-in-pa-julen/  

• • • 

För mer information, vänligen kontakta: 
Tina Landelius, AMF Fastigheter 
tina.Landelius@amffastigheter.se 
Tel: 08-600 69 26 

• • • 

Om Gallerian:  
Gallerian är en genuin stockholmsikon sedan öppningsåret 1976. Handelsplatsen lockar kontinuerligt medvetna besökare till oväntade evenemang, upplevelsebaserad shopping och en framstående matscen mitt i centrala Stockholm. Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara. 

Relaterade bilder
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27