Nyligen öppnade tolv nya butiker i Gallerian. Under december breddas utbudet ytterligare med bland annat produkter för kropp och hem inspirerade av österländska ritualer, italienska underkläder, dansk juice och asiatisk á la carte.

– I utvecklingen av Gallerian har vi lagt stort fokus på att skapa en plats fylld av liv och kontraster. Därför känns det kul att välkomna Rituals, Intimissimi, Joe and The Juice och restaurangen Fu-Do hit till oss. Lagom till julhandeln har vi en än bredare mix av inspirerande aktörer för både vardag och fest, säger Cecilia Åkesson, centrumchef på Gallerian. 

Joe and The Juice och det italienska underklädesföretaget Intimissimi har redan öppnat. Wellness-varumärket Rituals har stor premiäröppning för sin butik den 6 december och under december månad öppnar Fu-Do, Gallerians nya asiatiska à la carte-restaurang. För besökare som är sugna på upplevelser kommer även VR-innovationscentret Misson IX slå upp portarna till sin pop-up den 7 december i den södra delen av Gallerian (bredvid Bik Bok).

– Vi är stolta över vår historia. När vi öppnade på 70-talet var vi Sveriges första galleria och var med och utvecklade Stockholms stadsbild. Med nya upplevelser och butiker fortsätter vi att utveckla Gallerian och säkra att den fortsätter att vara en av Stockholms mest dynamiska handelsplatser, säger Cecilia Åkesson.

Joe and The Juice öppnade den 23 november.
Intimissimi öppnade den 1 december.
Rituals öppnar den 6 december.
Fu-Do är en asiatisk à la carte-restaurang och öppnar under december månad.

Tidigare butikslanseringar under november och december
I november öppnade Daniel Wellington, Brothers, KICKS, Guldfynd, Sthlm Hair & Barber, Polarn O. Pyret, Subway, Glitter, Telenor, Stjärnurmakarna samt restaurangerna The Fishery och The Farm Family. Dessutom öppnade en tillfällig pop up med varumärken som Fogia, Ellos.se, Stylein, Mapiful, Brallor, Duffler, Marie Wolt och Monlux. 

Den 2 december gjorde Chiquelle en mycket välbesökt lansering av sin flaggskepps-pop-up på det övre våningsplanet.

För intervjuer eller ytterligare frågor vänligen kontakta:
Marta Jarzabek Hulthén, marknad- och kommunikationsansvarig, AMF Fastigheter
marta.jarzabek-hulthen@amffastigheter.se, +46 70-585 05 88

Om Gallerian:
Gallerian är en genuin stockholmsikon sedan öppningsåret 1976. Handelsplatsen lockar kontinuerligt medvetna besökare till oväntade evenemang, upplevelsebaserad shopping och en framstående matscen mitt i centrala Stockholm.

Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara.


Bifogade filer

 Release
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27