Dressman öppnar nytt i Gallerian idag den 14 oktober. När Nordens största herrmodekedja nu återigen flyttar in är det i form av en flagship store på 600 kvm. 

I dag fredagen den 14 oktober slår Dressman upp portarna till sin nya butik i Gallerian. Butiken är fylld med höstens kollektion som Dressman själva beskriver som starkare än någonsin, med välklätt mode för alla män till ett bra pris. I höst syns det välklädda extra tydligt med särskild betoning på kostymer, skjortor, rockar och accessoarer.

Under invigningsdagen ges Dressmans kunder 40 % rabatt på allt i butiken. Butiken, som är på 600 kvm, erbjuder ett komplett sortiment av de allra senaste. För Gallerians del breddas nu mixen av mode och kläder till männen ytterligare.

- Vi tycker det är jättekul att Dressman satsar så stort i Gallerian. Att många väljer att placera just sina flagship stores hos oss gör att vi fortsätter vara den ledande handelsplatsen i city. Dressmans öppning innebär att vi tar ytterligare ett steg till att bli en ännu mer dynamisk mötesplats med någonting för alla, säger Åsa Bergendorf, marknadsansvarig för Gallerian.

Gallerian är sedan tidigare hem för flera butikskedjors flagships stores. Stora och internationella kedjor som bland andra Hollister, Superdry och River Island har alla valt att etablera och öppna upp flagship stores i just Gallerian, mitt i Stockholms city.


För mer information, kontakta: 

Åsa Bergendorf, marknadsansvarig Gallerian
E-post: asa.bergendorf@amffastigheter.se
Telefon: 072-5284681
Gallerian invigdes den 8 oktober 1976 och var Stockholm citys allra första galleria. Affärsidén var enkel. Butiksutbudet skulle inte vara för exklusivt utan erbjuda något för alla. Det var också efter Gallerians intåg som ”galleria” blev ett allmänt uttryck för inglasade köpcentrum. Idag besöker cirka 50 000 personer Gallerian dagligen. Gallerian ägs och förvaltas av AMF Fastigheter, ett av Sveriges största fastighetsbolag.

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

0768-94 45 57

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

070 - 270 76 42

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50