Under våren öppnar det populära träningskonceptet BECORE sin tredje etablering i Stockholm och blir då det första gymmet att öppna i Gallerian. BECORE öppnar på plan fyra, Gallerians övre våningsplan som ska ha fokus på upplevelser inom träning, mat och umgänge.

Vi är väldigt glada att välkomna fitness-studion BECORE som Gallerians första gym i vår. Vi ser fram emot att erbjuda alla som arbetar och rör sig i kvarteret möjligheten att träna i Gallerian, mitt i Stockholms citykärna. BECORE har ett unikt träningskoncept och jag är övertygad om att de kommer bli en väldigt uppskattad del av Gallerian, säger Cecilia Åkesson, centrumchef Gallerian.

BECORE erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser, inspirerad av träningskoncept från USA och England. Träningsformerna består bland annat av populära Megaformer: pilatesinspirerad, effektiv och säker styrketräning där man tränar hela kroppen genom att arbeta med konstant motstånd, samt Cycle: en spinningklass inspirerad av det populära konceptet SoulCycle från USA, där man cyklar i grupp till musik i ett mörklagt rum. 

Det är fantastiskt roligt att allt fler söker sig till oss efter att ha hört talas om våra effektiva träningsmetoder och flexibla erbjudande. Det ger oss möjligheten att fortsätta växa i Stockholm. Av erfarenhet från våra tidigare etableringar i city vet vi att det är viktigt att vara i en miljö med mycket liv och rörelse – därför känns den nya platsen i Gallerian perfekt. Vi eftersträvar en internationell känsla och stämning på gymmet, något vi ser fram emot att erbjuda även i vår nya träningsstudio i Gallerian, säger Hélène Barkman, vd BECORE.

Träningskonceptet är välkänt i USA, men ännu nytt i Sverige. BECORE öppnade sitt första gym på Östermalm 2013 och verkar inom en nisch på marknaden kallad boutique fitness. BECORE har en affärsmodell som frångår traditionella gymmedlemskap. Här betalar kunderna istället per träningstillfälle och har inget krav på bindningstid. Bokning och betalning sker via hemsidan eller appen. Klasser erbjuds dagligen från tidig morgon till sen kväll. I anslutning till studion kommer det även finnas en mindre butik som säljer träningsrelaterade produkter och träningskläder.

BECORE finns sedan våren 2016 i Vasastan och i mars 2019 öppnades träningsstudion i MOOD District. BECORE beräknas öppna på en yta om 365 kvm på plan fyra, en våning upp från kundgatan, i Gallerian under maj månad.

För mer information, vänligen kontakta:
Tina Landelius, AMF Fastigheter
tina.Landelius@amffastigheter.se
Tel: 08-600 69 26

Om Gallerian
Gallerian är en genuin stockholmsikon sedan öppningsåret 1976. Handelsplatsen lockar kontinuerligt medvetna besökare till oväntade evenemang, upplevelsebaserad shopping och en framstående matscen mitt i centrala Stockholm. Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara.

 

Relaterade bilder
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27