På fredag invigs Elgigantens flaggskeppsvaruhus i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2022-04-19 07:03 CEST - Gallerian

Under året väntar två stora nyheter i Gallerian. Först ut är Elgigantens storsatsning i form av ett flaggskeppsvaruhus som bygger på ett helt nytt butikskoncept. I sommar slår också IKEA upp entréerna till sitt nya cityvaruhus i Gallerians södra del.

Gallerian fyller 45 år – firas med utställning

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-10-04 13:03 CEST - Gallerian

Den 8 oktober fyller Gallerian i Stockholm 45 år. Sedan invigningen 1976 har handelsplatsen blivit en självklar stockholmsikon och shoppingdestination för såväl stockholmare som turister – och ett kontrastrikt nav för folkliv, populärkultur och subkulturer. 45-årsjubileet uppmärksammas med en livfull utställning, där människor som på olika sätt lärt känna handelsplatsen under snart fem decennier berättar vad Gallerian har betytt för just dem. Utställningen invigs den 4 oktober.

Carlings och Levi’s storsatsar i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-08-18 09:55 CEST - Gallerian

Höstens intåg kommer med stora satsningar i Gallerian från två olika modevarumärken – Carlings och Levi’s. Carlings tillkommer som nyhet i Gallerian medan Levi’s slår upp portarna till ett helt nytt butikskoncept. – Vi är väldigt glada att två så starka modeaktörer som Carlings och Levi’s väljer att storsatsa i Gallerian. Det befäster Gallerians roll som modedestination i Stockholm city, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.

IKEA öppnar stort cityvaruhus i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-07-09 07:13 CEST - Gallerian

Gallerian har lockat besökare för shopping, upplevelser och möten sedan invigningen 1976. IKEA har möblerat svenska hem sedan 50-talet. Sommaren 2022 möts de när IKEA öppnar ett stort cityvaruhus på fyra våningar och drygt 8 000 kvadratmeter i Gallerians södra del.

Elgiganten öppnar stor flaggskeppsbutik i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-06-17 08:25 CEST - Gallerian

Analog och digital mix i nytt koncept på unikt läge

Stadium öppnar i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-04-08 09:00 CEST - Gallerian

Till sommaren öppnar Stadium en ny, modern butik på två våningsplan i Gallerian. Med ett sortiment för det aktiva livet blir butiken ett efterlängtat tillskott på handelsplatsen. Stadium kommer ytterligare att stärka upp Gallerians satsning på hälsa och välmående, ett tema som idag samlar aktörer som exempelvis Klättercentret och fitnesstudion Becore.

Gallerian inspirerar till hälsa och välmående i ny digital kampanj

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-03-03 10:05 CET - Gallerian

I mars lanseras Gallerian Wellness - en kampanj som spinner vidare på Gallerians nya satsning inom hälsa och välmående. I kampanjen upplyser Gallerian om sitt nya erbjudande genom en digital aktivitetskalender som samlar allt från hälsotips till inspiration och erbjudanden. Kampanjen inkluderar både kända hälsoprofiler och aktörer i Gallerian.

Gallerians uppskattade hemleveranstjänst kommer tillbaka

Pressmeddelanden - Publicerad: 2020-11-02 10:00 CET - Gallerian

Personlig hjälp med att välja ut dina varor och leverans direkt hem till dörren är återigen bara ett telefonsamtal bort. Nu kommer vårens och sommarens uppskattade hemleveranstjänst tillbaka till Gallerian, i en ny form.

Creative Headz och Cutters öppnar i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2020-10-01 13:13 CEST - Gallerian

Under hösten får Gallerian ytterligare två tillskott, frisörsalongerna Creative Headz och Cutters. Båda står för förnyelse i sin bransch och erbjuder unika men varierande koncept.

Klättercentret öppnar ny anläggning i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2020-09-17 08:39 CEST - Gallerian

Hälsa och välmående är i fokus på Gallerians övre våningsplan. På fredag öppnar Klättercentret Gallerian, den första och enda klättringsanläggningen i Stockholms city. Klättercentret blir det senaste tillskottet till Gallerians övre plan som nu samlar flera aktörer på temat hälsa och välmående. Etableringen går i linje med utvecklingen av nya Gallerian som ska erbjuda ett brett utbud av upplevelser, restauranger och shopping.