Gallerian fyller 45 år – firas med utställning

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-10-04 13:03 CEST - Gallerian

Den 8 oktober fyller Gallerian i Stockholm 45 år. Sedan invigningen 1976 har handelsplatsen blivit en självklar stockholmsikon och shoppingdestination för såväl stockholmare som turister – och ett kontrastrikt nav för folkliv, populärkultur och subkulturer. 45-årsjubileet uppmärksammas med en livfull utställning, där människor som på olika sätt lärt känna handelsplatsen under snart fem decennier berättar vad Gallerian har betytt för just dem. Utställningen invigs den 4 oktober.

Gallerian lanserar sommarkampanj för alla som älskar Stockholm

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-06-29 11:03 CEST - Gallerian

Sommaren är äntligen här, men även i år blir den annorlunda. För alla som planerar för en sommar i Stockholm och har idétorka, eller bara vill inspireras till nya äventyr, finns nu Gallerians sommarkampanj ”För oss som älskar Stockholm”. Kampanjen innehåller bland annat en guide med de bästa smultronställena i staden och tips för hemestern.

Elgiganten öppnar stor flaggskeppsbutik i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-06-17 08:25 CEST - Gallerian

Analog och digital mix i nytt koncept på unikt läge

Stadium öppnar i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-04-08 09:00 CEST - Gallerian

Till sommaren öppnar Stadium en ny, modern butik på två våningsplan i Gallerian. Med ett sortiment för det aktiva livet blir butiken ett efterlängtat tillskott på handelsplatsen. Stadium kommer ytterligare att stärka upp Gallerians satsning på hälsa och välmående, ett tema som idag samlar aktörer som exempelvis Klättercentret och fitnesstudion Becore.

Beyond Retro öppnar upp för vintage och hållbart mode i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2020-06-11 09:05 CEST - Gallerian

Beyond Retro är en av Sveriges ledande kedjor för vintagekläder och säljer handplockade återvunna kvalitetsplagg från jordens alla hörn. På fredag öppnar Beyond Retro en pop up-butik på PUSH, den urbana mötesplatsen och skateparken på plan fyra i Gallerian.

Ny urban mötesplats för skateboard öppnar i Gallerian

Pressmeddelanden - Publicerad: 2019-11-05 08:28 CET - Gallerian

Den 13 november öppnar en unik satsning för skateboardintresserade i alla åldrar i Gallerian. P.U.S.H, som är en förkortning för Performance Sk8 Urban Skate House, kommer att bli en ny urban mötesplats där besökare har möjlighet att åka skateboard, uppleva konst och musik, lyssna på föreläsningar samt träffa varumärken. P.U.S.H, som är en ny typ av retailkoncept i Gallerian, kommer att vara öppet under 300 dagar.